Warehousing

Opslag en distributie

Naast vele diensten op het gebied van transport biedt Kleijn ook een scala aan mogelijkheden aan in warehousing: opslag en distributie van goederen. Op het eigen terrein van 40.000 m2 in Alblasserdam heeft Kleijn namelijk de beschikking over een moderne opslagloods van 10.000 m2 met douanefaciliteiten, hoogbouwstellingen, 17 laaddocks en 2 bovenloopkranen met een hefvermogen tot 32 ton. Alle kennis is aanwezig voor de correcte omgang en opslag van gevaarlijke stoffen.

In ons warehouse bieden we o.a. de volgende mogelijkheden:

  • palletiseren
  • sealen
  • verpakken
  • ompakken
  • labellen
  • barcode scannen
  • wegen
  • pick and pack

U kunt voor één speciale dienst kiezen, of voor meerdere. Zo kunt u kiezen voor one way-transport: Kleijn haalt de lading (desnoods in het verre oosten), slaat de goederen op in haar warehouse en u komt uw vracht weer ophalen voor verder transport of distributie (of andersom). Maar u kunt er ook voor kiezen om Kleijn alle handelingen in dit proces voor u te laten doen. Wij bieden een complete service!

Voordelen van Kleijn Transport

Online voorraadbeheer. U als klant kunt zelf inloggen, zien wat de actuele voorraad is en beslissen waar een lading naartoe moet. Dit geeft u maximaal inzicht in en controle over uw voorraad en distributie.

AEO-certificatie (Authorized Economic Operator) sinds 2011. De douane heeft Kleijn gecertificeerd, na vastgesteld te hebben dat Kleijn aan de hoogste veiligheidsnormen op elk gebied voldoet. Zo zijn de loods en het terrein uitstekend beveiligd en zijn onze medewerkers getraind in het herkennen van veiligheidsrisico’s.

Pick and Pack. Uw order wordt verzameld, zorgvuldig ingepakt en verzendklaar gemaakt. Voor kleinere artikelen gebruiken we een volledig geautomatiseerde Kardex-machine, waarin uw goederen veilig en schoon staan opgeslagen.

Extra services, zoals het herstellen van fouten in artikelen die hier opgeslagen staan en het herinpakken van die artikelen.

Kortom: Kleijn biedt meer dan alleen opslag, we denken ook met u mee en kunnen op maat gemaakte diensten uitvoeren. Dat voegt een meerwaarde toe. Kleijn is trots op haar openheid in communicatie, snelheid en nauwkeurigheid. Meer weten? Ga dan snel naar onze offertepagina!