Technologie

Wij hebben een uitgebreid online platform ontwikkeld, speciaal voor onze klanten: My Kleijn. Via deze online omgeving kunt u altijd inzien waar uw goederen zich in het logistieke proces bevinden.

Online voorraadbeheer

Maakt u gebruik van goederenopslag in onze loods? Als klant van Kleijn Transport krijgt u toegang tot de online omgeving, zodat u precies kunt zien welke artikelen op dit moment in de loods aanwezig zijn.

Ook is het mogelijk om online een bestelling te plaatsen voor aflevering. Nadat u de order heeft samengesteld, wordt de bestelling automatisch verwerkt. Zo kunnen de goederen zo snel mogelijk in de loods worden gepickt en klaargezet voor transport.

Ons warehouse heeft douanefaciliteiten. Natuurlijk behoort ook het online inklaren van goederen naar de EU tot de mogelijkheden. Wanneer u een inklaringsorder heeft geplaatst, blijft u via uw persoonlijke dashboard op de hoogte van de voortgang.

Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden van ons online voorraadbeheersysteem? Wij geven graag een demo! Neem contact op.

Track & trace

Voor onze klanten maken wij ons logistieke proces zo transparant als mogelijk. Wanneer u kiest voor vervoer van Kleijn Transport, dan houden wij u graag op de hoogte. Als u inlogt op My Kleijn, kunt u de huidige status van al uw zendingen inzien. Ook uw zendingen uit het verleden zijn daar zichtbaar.

Real-time voertuig tracking

Omdat onze voertuigen zijn uitgerust met een geavanceerde boordcomputer, kunnen wij u altijd informeren over de status van uw zending. Als een voertuig van Kleijn Transport speciaal voor u rijdt, zoals bijvoorbeeld het geval is bij containertransport, dan kunt u de locatie van uw voertuig zelfs real-time volgen.

Als u één van onze voertuigen langdurig inzet, dan kunt u deze niet alleen real-time volgen, maar ook communiceren met de chauffeur. Dit doet u middels tekstberichten die u verstuurt via ons online platform. Een bericht wordt direct verstuurd naar de boordcomputer van het voertuig. Een antwoord van de chauffeur ziet u ook online terug. Dankzij deze communicatiemethode kunt u uw onderlinge planning gemakkelijk afstemmen.