Truckerstocht Alblasserwaard 2014
19 mei 2014Zaterdag 17 mei 2014 werd in de Alblasserwaard de 12e Truckerstocht gereden. De Truckerstocht is een jaarlijks terugkerend evenement op initiatief van de Lions Club Alblasserwaard Souburg.

Het evenement heeft als doel een groep verstandelijk beperkten een geweldige dag te bezorgen. Met een stoet van ruim 85 vrachtwagens en 95 bijrijders startte de tocht in Alblasserdam. Via Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld,  Groot – Ammers, Streefkerk en Nieuw-Lekkerland trok de lange stoet door de Alblasserwaard. 

Ook Kleijn Transport heeft twee auto’s beschikbaar gesteld voor dit event. De stemming onder de chauffeurs was erg goed, het is niet alleen voor de bijrijders een geweldige dag, maar ook voor de chauffeurs. Een van de chauffeurs gaf aan dat het ‘geweldig is om te zien dat je met zo iets simpels, deze mensen zo’n groot plezier kan doen. Velen kijken er al weken naar uit’. Langs de gehele route stonden veel mensen die de luid toeterende vrachtwagens met hun bijrijders toezwaaiden. Het was voor iedereen een geweldige dag, we zien nu al uit naar volgende jaar!