Trailers

Kleijn Transport is specialist in zowel begeleid als onbegeleid trailerverkeer. Kiest u voor onbegeleid trailerverkeer, dan zorgt Kleijn voor de belading van uw trailer en levert deze in bij de ferrymaatschappij, waarna deze verscheept wordt naar uw land van bestemming. Daar kunt u hem zelf (laten) overnemen of Kleijn regelt met een lokale partner het transport naar de plaats van bestemming.

Kiest u voor begeleid transport, dan gaat de chauffeur mee aan boord. Kleijn verzorgt dan het hele traject van A naar B, met de mogelijkheid retour te laden.

Beide opties hebben voordelen: begeleid transport is sneller, maar onbegeleid transport biedt u een prijsvoordeel. In beide gevallen geldt: Kleijn regelt alles voor u en is uw directe aanspreekpunt!

Onze voertuigen rijden door heel Europa: naar het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en het hele europese vaste land. Een deel van onze vloot is gestationeerd in Noord-Duitsland. Dit biedt een weekendvoordeel; de uit Europa komende trailers worden voor het weekend verscheept naar Scandinavië en op maandag staan onze voertuigen weer vroeg gereed om uw importtrailers op te halen.

Onze voertuigen zijn zowel beschikbaar voor complete ladingen (FTL) als deelladingen (LTL). Zie voor alle mogelijkheden op het gebied van deelladingen ook onze pagina Groupage.

Ook trucking van uw trailers op one-way-basis is mogelijk. U bent dan niet verantwoordelijk voor het terugtransport.

Voordelen van Kleijn Transport

Het real-time volgen van uw zending. Kleijn Transport heeft de beschikking over de nieuwste technologie; al onze wagens zijn uitgerust met een boordcomputer die ons én u in staat stelt om op elk moment van de dag live uw zending te volgen.

Directe communicatie. Kleijn Transport is steeds uw directe aanspreekpunt; wij regelen verder alles voor u!

Veiligheid. Uiteraard zijn al onze wagens uitgerust met een alarm. Daarnaast geeft de tracking-functie van de boordcomputer een extra beveiligingsvoordeel. In het weekeinde staan uw trailers geparkeerd op ons beveiligd parkeerterrein; uw koeltrailers worden dan elektrisch gevoed.

Snelheid. Kleijn werkt uitsluitend met nieuwe voertuigen en met chauffeurs uit Nederland en Duitsland, die onder goede omstandigheden werken. Dat garandeert snelheid en kwaliteit van transport.

Vakkennis. Onze medewerkers zijn onder meer getraind in het vervoer van gevaarlijke stoffen, afvalstoffen en koelvervoer.

Meer weten of een offerte aanvragen? Ga dan snel naar onze offertepagina!