Sneltransport

Kleijn Transport verzorgt sneltransporten in binnen- en buitenland; onze vrachtwagens rijden door geheel Europa. Of het nu gaat om een complete lading naar Milaan, een envelop met documenten naar Hamburg, of een doos naar Schiphol: wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Alle lading wordt vervoerd met onze eigen bakwagens, bestelbussen, bestelwagens en chauffeurs. Dat garandeert snelheid én betrouwbaarheid.

Voordelen van Kleijn Transport

24-Uursservice. Wij zijn 24 per dag bereikbaar voor al uw wensen op het gebied van koeriersdiensten.

Snelheid. Het heet niet voor niets ‘sneltransport’; snelle levertijden zijn de allerhoogste prioriteit – voor u én voor ons. Kleijn werkt uitsluitend met nieuwe voertuigen (voor koeriersdiensten speciaal met kleine bakwagens en bestelbussen) en met chauffeurs uit Nederland en Duitsland, die onder goede omstandigheden werken. Dat garandeert snelheid en kwaliteit van transport.

Het real-time volgen van uw zending. Kleijn Transport heeft de beschikking over de nieuwste technologie; al onze voertuigen zijn uitgerust met een boordcomputer die ons én u in staat stelt om op elk moment van de dag live uw zending te volgen.

Veiligheid. Uiteraard zijn al onze wagens uitgerust met een alarm. Daarnaast geeft de tracking-functie van de boordcomputer een extra beveiligingsvoordeel.

Wilt u meer informatie? Of heeft u goederen die met spoed vervoerd moeten worden? Vraag nu online een offerte aan. Onze medewerkers kunnen te allen tijde helpen!