Projectlading

Naast het transport van ‘normale’ ladingen, kan Kleijn Transport ook projectlading verzorgen: het complete transport van een groter of bijzonder project. Zoals het verplaatsen van een complete fabriek of het aanleveren van alle speciale onderdelen voor de bouw van een olieplatform. Uiteraard gaat het hierbij vaak om het transporteren van goederen met bijzondere afmetingen.

Kleijn Transport verzamelt alle onderdelen van het project in de inpandige loods; daar worden ze met alle kennis van zaken op de correcte wijze verpakt, ingeladen en uiteindelijk op de site afgeleverd. Ons wereldwijde agentennetwerk staat ons daarbij in het buitenland ter beschikking.

Kleijn Transport verzorgt zelfstandig alle onderdelen van dit proces en levert alle gespecialiseerde middelen om uw bijzondere project van A naar B te transporteren!

Voordelen van Kleijn Transport

Kennis van zaken. Kleijn is gespecialiseerd in het vervoer van bijzondere ladingen en formaten; wij weten precies hoe we daarmee om moeten gaan!

Alles-in-één-service. Kleijn organiseert en regelt alles voor u, ook vervoer met gespecialiseerde voertuigen. U communiceert rechtstreeks met Kleijn en hoeft zelf verder niets meer te regelen.

Betrouwbaarheid. Door ons wereldwijde agentennetwerk bent u gegarandeerd van een goede uitkomst!

Scherpe tarieven. Door gebruik te maken van een agentennetwerk, kunnen we u als klant de laagste tarieven aanbieden.

Track and trace. Dankzij onze geavanceerde automatisering blijft u op de hoogte van de status van iedere zending.

Meer weten of onze tarieven opvragen? Ga dan snel naar onze offertepagina!