Luchtvracht

Kleijn Transport biedt een compleet scala aan diensten op het gebied van luchtvracht aan en verzorgt ook automatisch het vervoer naar/van het vliegveld. Maar ook voor een deel van dit proces kunt u bij ons terecht!

Kleijn maakt gebruik van een wereldwijd agentennetwerk, onze partners. Dat garandeert snelheid en betrouwbaarheid. Onze agenten kunnen u behulpzaam zijn in het overzeese vliegveld van uw keuze. Kleijn Transport zorgt zelf voor de complete afhandeling in Nederland. Sowieso heeft u als klant alleen contact met Kleijn; wij zorgen er vervolgens voor dat alles op rolletjes loopt, ook in het buitenland.

Wij bieden de volgende diensten:

Douane-afhandeling: inklaring van goederen, formulieren invullen, invoerrechten en BTW betalen en de documenten daarvoor regelen. Kleijn is sinds 2011 AEO (Authorized Economic Operator) -gecertificeerd door de douane. Dit garandeert een snelle douane-afhandeling en tegelijkertijd ook de veiligheid van uw lading.

Op- en overslag: wij lossen uw goederen in onze loods, en laden deze over, maar we bieden ook diverse opslagmogelijkheden (zie Warehousing).

Trucking (trailertransport) door heel Europa.

Distributie en groupage: wij laden uw goederen over en bezorgen deze.

Meerwaarde van Kleijn Transport

Snelheid. U als klant wil dat de goederen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming zijn. Dankzij onze AEO-certificatie behoren wachttijden bij de douane tot het verleden en kunnen wij een snelle transporttijd garanderen!

Scherpe tarieven. Door gebruik te maken van een agentennetwerk, kunnen we u als klant de laagste tarieven aanbieden. Extra belangrijk omdat luchtvracht niet goedkoop is!

Betrouwbaarheid. De partners in ons agentennetwerk regelen de douane-afhandeling en al het overzeese transport en Kleijn zelf doet dat in Nederland.

Directe communicatie. Kleijn Transport is steeds uw directe aanspreekpunt; wij regelen verder alles voor u!

Track and trace. Dankzij onze geavanceerde automatisering blijft u op de hoogte van de status van iedere zending.

Meer weten of onze tarieven opvragen? Ga snel naar onze offertepagina!