Containers

Kleijn Transport biedt een compleet scala aan mogelijkheden voor het vervoer van al uw zeecontainers naar iedere Europese bestemming.

Kleijn is specialist in het one-way-containervervoer. Wij vervoeren uw importlading vanaf Rotterdam, Antwerpen en de Noord-Duitse havens; u bent dan niet verantwoordelijk voor de terugreis. Of wij beladen uw lege exportcontainers en leveren ze af bij één van de zeehavens.

Duisburg is de grootste binnenhaven van Europa, waarbij via de Rijn veel importladingen binnen komen. Daarnaast zijn er uitstekende spoorverbindingen (denk aan de Betuwelijn), waarmee ook veel lading aankomt. Kleijn heeft daarom een vestiging in Duisburg, speciaal voor het naverkeer: het afleveren van deze ladingen in en om Duisburg.

Via onze standplaatsen in Worms (Zuid-Duitsland) en Lübeck (Noord-Duitsland), bieden we Duitse klanten de gelegenheid tot vroege export.

Kleijn biedt de volgende diensten aan:

  • One-way-containervervoer.
  • Vervoer van geconditioneerde (gekoelde) containers.
  • Multimodaal transport (vervoer per boot en spoor gecombineerd met onze vrachtwagens).

Voordelen van Kleijn Transport

Het real-time volgen van uw containers. Kleijn Transport heeft de beschikking over de nieuwste technologie; al onze wagens zijn uitgerust met een boordcomputer die ons én u in staat stelt om op elk moment van de dag live uw zending te volgen.

Directe communicatie. Kleijn Transport is steeds uw directe aanspreekpunt; wij regelen verder alles voor u!

Hergebruik van lege containers. In overleg met rederijen wordt geprobeerd uw lege importcontainer weer te gebruiken voor het beladen van uw exportvracht, om zo onnodige containerhandlings te voorkomen.

Veiligheid. Uiteraard zijn al onze wagens uitgerust met een alarm. Daarnaast geeft de tracking-functie van de boordcomputer een extra beveiligingsvoordeel. In het weekeinde staan uw containers geparkeerd op één van onze beveiligde parkeerterreinen.

Snelheid. Kleijn werkt uitsluitend met nieuwe voertuigen en met chauffeurs uit Nederland en Duitsland, die onder goede omstandigheden werken. Dat garandeert snelheid en kwaliteit van transport.

Vakkennis. Onze medewerkers zijn opgeleid voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Kleijn beschikt tevens over gensets voor het vervoer van uw containers onder geleide temperatuur. Op ons terrein kunnen deze elektrisch aangesloten worden.

Meer weten of een offerte aanvragen? Ga dan snel naar onze offertepagina!