Zeevracht

Kleijn Transport biedt een compleet scala aan diensten op het gebied van zeevracht aan. Heeft u bijvoorbeeld een lading in China staan, die over een maand in Nederland afgeleverd moet worden (of andersom), dan kan Kleijn dat helemaal regelen. Kleijn verzorgt ook automatisch het vervoer naar/van de havens. Maar ook voor slechts een onderdeel van dit proces kunt u bij ons terecht!

Kleijn maakt gebruik van een wereldwijd agentennetwerk, onze partners. Onze agenten kunnen u behulpzaam zijn in de overzeese haven van uw keuze. Kleijn Transport zorgt zelf voor de complete afhandeling in de Rotterdamse haven. Sowieso heeft u als klant alleen contact met Kleijn; wij zorgen er vervolgens voor dat alles op rolletjes loopt, ook in het buitenland.

Wij bieden de volgende diensten:

Douane-afhandeling: inklaring van goederen, formulieren invullen, invoerrechten en BTW betalen en de documenten daarvoor regelen. Kleijn is sinds 2011 AEO (Authorized Economic Operator) -gecertificeerd door de douane. Dit garandeert een snelle douane-afhandeling en tegelijkertijd ook de veiligheid van uw lading.

Op- en overslag: wij lossen uw goederen in onze loods, en laden deze over, maar we bieden ook diverse opslagmogelijkheden (zie Warehousing).

Trucking (trailertransport) door heel Europa.

Distributie en groupage: wij laden uw goederen over en bezorgen deze.

Voordelen van Kleijn Transport

Betrouwbaarheid. De partners in ons agentennetwerk regelen de douane-afhandeling en al het overzeese transport en Kleijn zelf doet dat in Nederland.

Directe communicatie. Kleijn Transport is steeds uw directe aanspreekpunt; wij regelen verder alles voor u!

Scherpe tarieven. Door gebruik te maken van een wereldwijd netwerk, kunnen we u als klant de laagste tarieven aanbieden.

Track and trace. Dankzij onze geavanceerde automatisering blijft u op de hoogte van de status van iedere zending.

Snelheid. Dankzij onze AEO-certificatie behoren wachttijden bij de douane tot het verleden!

Meer weten of onze tarieven opvragen? Ga snel naar onze offertepagina!