Groupage

Kleijn Transport vervoert al uw deelzendingen (LTL én LCL) binnen 24 uur naar iedere bestemming in de Benelux. Maar ook voor alle andere Europese bestemmingen kunt u met uw deellading bij ons terecht; voor zendingen naar deze bestemmingen bieden wij diverse mogelijkheden, met gegarandeerde levertijden tegen scherpe prijzen. Buiten de Benelux werken we met een netwerk van betrouwbare partners; dat garandeert snelheid en een goede afhandeling. U kunt ervoor kiezen om Kleijn uw gehele transport te laten verzorgen, maar ook voor een gedeelte van het proces kunt u bij ons terecht.

Kleijn biedt o.a. de volgende diensten aan:

Waarom kiezen voor Kleijn?

Snelheid. Kleijn werkt uitsluitend met nieuwe voertuigen en met chauffeurs uit Nederland en Duitsland, die onder goede omstandigheden werken. Dat garandeert snelheid en kwaliteit van transport.

Betrouwbaarheid. Kleijn verzorgt alle onderdelen van het proces voor u. Buiten de Benelux werken we met ons speciale partnernetwerk.

Het real-time volgen van uw zending. Kleijn Transport heeft de beschikking over de nieuwste technologie; al onze wagens zijn uitgerust met een boordcomputer die ons én u in staat stelt om op elk moment van de dag live uw zending te volgen.

Veiligheid. Uiteraard zijn al onze wagen uitgerust met een alarm. Daarnaast geeft de tracking-functie van de boordcomputer een extra beveiligingsvoordeel.

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een offerte? Ga dan snel naar onze offertepagina!