P&O Ferrymasters breidt samenwerking met Kleijn Transport uit
9 januari 2013

Specialist in logistieke oplossingen P&O Ferrymasters ondertekende een overeenkomst met Kleijn Transport uit Alblasserdam en verlengde daarmee een relatie van meer dan twintig jaar. Kleijn is een full-service provider die FTL / LTL transport, containertrucking, koeriersdiensten, verschepingen en warehousing biedt.

Het bedrijf kocht twee nieuwe MAN TGX 4×2 trekkers om de uitvoering van de nieuwe overeenkomst te ondersteunen. De witte trekkers hebben een speciaal gerestyled visueel ontwerp met de opvallende blauwe kleurstelling die nu wordt uitgerold door P&O Ferrymasters.

Algemeen directeur Kees Kleijn zegt: “Onze investeringen in nieuw en aangepast materiaal zeggen alles over het vertrouwen dat we in onze lange samenwerking hebben. We werken aan gemeenschappelijke doelstellingen in een sterk concurrerende markt. De kwaliteit van het personeel en de uitrusting is daarbij van het grootste belang.”

 Algemeen directeur van P&O Ferrymasters trailer operaties Vleming Geerligs, voegt hieraan toe: “Dit is de recentste stap in een zeer succesvolle relatie die gedijt op gezamenlijke initiatieven. Naamsbekendheid is van essentieel belang om de zichtbaarheid in de markt te vergroten. Maar daarna moet je, om die winst te behouden, het vertrouwen van de klant vasthouden door de kwaliteit van de dienstverlening. Kleijn Transport steunt deze doelen al vele jaren dankzij doorlopende investeringen en de bewezen betrouwbaarheid van Nederlandse chauffeurs.”

P&O Ferrymasters is een van de grootste logistieke dienstverleners in Europa die maatwerk transport, logistiek en supply chain-oplossingen biedt. Het bedrijf is onderdeel van P&O Ferries – eigendom van Dubai World – en biedt werk aan 530 mensen op 25 strategische locaties in 12 Europese landen.
Bron