Nu beschikbaar
30 juni 2016

nubeschikbaar
Kleijn Transport heeft de opslagfaciliteiten uitgebreid met twee extra warehouse units van elk 1.800 m3, met zes laaddocks en twee overhead deuren.

IMAG1834

Eén unit is volledig ingericht met stellingen, zodat een magazijn ontstaat en de ruimte optimaal benut wordt. De met inductie gestuurde heftruck beweegt zich snel en gemakkelijk door de smalle gangen. Deze unit alleen geeft een extra ruimte voor de opslag van 2.200 europallets.

Energiezuinige LED-armaturen die automatisch in- en uitschakelen, verlichten het gehele magazijn met als gevolg een enorme energiebesparing.

Deze uitbreiding geeft Kleijn Transport de mogelijkheid om alle value added logistics uit te voeren, zoals etikettering, wegen, sealen of palletiseren, maar ook de mogelijkheid voor de opslag van allerlei soorten producten: van de kleinste onderdelen in onze orderpick magazijn tot geladen zeecontainers.

Heeft u interesse om gebruik te maken van de nieuwe opslagcapaciteit of wilt u de mogelijkheden onderzoeken, die wij u met onze value added logistics kunnen bieden, neem dan gerust contact met ons op!