Nieuwe website
12 januari 2015

Deze week heeft Kleijn Transport een geheel vernieuwde website in gebruik genomen. Deze website is moderner, sneller, stabieler, completer en gebruiksvriendelijker dan de vorige. Hiermee is een volgende stap gezet in de verdere ontwikkeling van transparante communicatie. In het ontwerp is rekening gehouden met een juiste weergave en werking op alle mogelijke devices (desktop, tablet, smartphone, etc).

Responsive website

De nieuwe website is nu gelanceerd, de afgelopen maanden zijn er op de achtergrond al delen aan onze klanten beschikbaar gesteld. Zo is er een geheel vernieuwd klantenportaal (My Kleijn) waarin de klant 24 uur per dag op de hoogte blijft van zijn zendingen, voertuigen of voorraad.

Onze opslagklanten hebben toegang de voorraaddetails van hun goederen in de loods. Met een paar muisklikken kunnen ze hun uitgaande orders samenstellen.  Deze orders zijn vanaf dat moment volgbaar en de status wordt realtime bijgewerkt. Zodra het afleverbewijs (CMR) of andere noodzakelijke documenten beschikbaar zijn, worden deze toegevoegd aan de order.

Andere klanten kunnen via hun login de actuele positie van hun vrachten volgen, waarbij ook de posities van de afgelopen 3 uur zichtbaar zijn. Voor klanten die langdurig onze voertuigen inzetten, is er de mogelijkheid om via dit platform met de auto’s te communiceren.

De komende tijd zal hier nog meer functionaliteit aan worden toegevoegd.

Kijk dus snel rond op www.kleijn.com en ervaar hoe eerlijke informatie ook voor uw organisatie de logistieke dienstverlening kan verbeteren.